Var kan man köpa billiga ramar från likvidation?

Om man är ute efter billiga ramar så kan man dra nytta av försäljningar som sker på grund av likvidation. När ett företag ska avvecklas så måste de sälja av sitt lager och har de många ramar så kan det bli tal om riktigt bra priser. Till att börja med så är det förstås så att man får bättre priser i butiken som håller på att stänga. Bor man inte på orten så kan det vara svårt att få information om detta. Butiker online som säljer ramar kan rea ut sitt lager direkt i webbutik och då kommer man ju åt bättre priser oavsett var man bor.

Försäljningen sker innan likvidation

Något man måste inse är att försäljning av ramar och annat som finns på lager till bättre priser på grund av likvidation sker en bra bit innan företaget läggs ner. Om det redan är avvecklat och hemsidan gapar tom så kommer ramarna redan att vara sålda. De kan förstås ha gått till en annan butik som tog chansen att köpa in billigt och att ge kanonpriser.

Det finns ju butiker som jobbar just på detta sätt. De erbjuder billigare priser för stora partier av olika varor som de har köpt in. Den här typen av butiker kan mycket väl ha fina ramar till bra priser så det är väl värt att söka efter den här typen av verksamhet online eller rentav köra till annan ort.

Håll utkik på köp-och-sälj-forum online

Det kan också vara så att företag som ska lägga ner annonserar om att sälja saker lite billigare på forum. Man kan hitta annonser som erbjuder ramar till väldigt attraktiva priser. Men det gäller att vara med då det händer. Om man hittar den här typen av annons någon månad efter det att den publicerades så är det inte säkert att man kan göra ett klipp.

Men även om det har gått ett tag sedan någon publicerade om billiga ramar till salu på grund av likvidation så kan man alltid kontakta säljaren. Det kan ju vara så att företaget avvecklades och att ramarna som aldrig såldes blev kvar i en källare. Då kan man ta chansen att köpa flera riktigt billigt. Är man bara villig att själv hämta upp dem så kan det kanske till och med vara så att man får ett gäng gratis.

Håll utkik på nätet i sociala nätverksgrupper

Man kan också se till att gå med i grupper på Facebook och andra forum för att snabbt få information om försäljning av ramar och annat billigt. Det här kan vara ett smart sätt att göra riktigt fina klipp på. Här är det dock minst lika viktigt att hänga med för när ramarna väl säljs så kan det gå mycket snabbt.